digital home learning programme

Pertama di Malaysia

PERHATIAN !!!!!!

khas untuk ibu bapa yang inginkan anak-anak anda menguasai bahasa inggeris dengan cepat dan berkesan

Ketahui rahsia bagaimana Dr.Parro’s English berjaya bantu ribuan kanak-kanak untuk hindari ketagihan pada gadget & minat nak belajar Bahasa Inggeris

30 MINIT SEHARI JER! 😱

DENGAN HANYA GUNA PROGRAM NI...

Dengar aje terus faham. Tak payah dah pergi kelas. Lagi jimat. Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

Kenapa Bahasa Inggeris Penting Untuk Dikuasai???

Akses kepada maklumat

Kebanyakan maklumat dalam Bahasa Inggeris

Komunikasi lebih mudah

Bahasa Inggeris diiktiraf sebagai Bahasa Global dalam pelbagai urusan

Pendidikan

Kebanyakan Universiti di dunia menggunakan Bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantar

Peluang pekerjaan

Peluang cerah untuk calon yang mempunyai kelebihan bertutur dalam Bahasa Inggeris

Kenapa Bahasa Inggeris Penting Untuk Dikuasai???

Akses kepada maklumat

Kebanyakan maklumat dalam Bahasa Inggeris

Komunikasi lebih mudah

Bahasa Inggeris diiktiraf sebagai Bahasa Global dalam pelbagai urusan

Pendidikan

Kebanyakan Universiti di dunia menggunakan Bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantar

Peluang pekerjaan

Peluang cerah untuk calon yang mempunyai kelebihan bertutur dalam Bahasa Inggeris

KEJAP!!! Sebelum Anda Scroll Ke Bawah, Mungkin ANDA Sedang Berdepan Situasi Ini Kan..?

Kanak-kanak tidak berminat untuk belajar

Cara pembelajaran & pengajaran haruslah seiring dengan dunia masa kini di mana Multimedia Interaktf sebagai kaedah terbaik dalam pengajaran agar kanak-kanak tidak cepat bosan

Anak terlalu terdedah menggunakan gadget

Kanak-kanak yang terdedah terlalu lama dengan gadjet bakal mengundang masalah kesihatan dalam jangkamasa panjang

Masa terhad untuk menghantar anak-anak tuisyen

Kos tuisyen mahal & tiada masa untuk menghantar anak nak ke pusat tusiyen bakal mengundang prestasi akademik anak –anak menurun

Isu keselamatan kerana Covid-19

Kes Covid–19 masih lagi mimpi ngeri buat ibu-bapa jika anak-anak tidak berada dalam situasi selamat walau di mana berada

Memperkenalkan …

APPLIKASI PROGRAM PEMBELAJARAN BAHASA INGGERIS

Dr.Parro’s English

Apakah Program Dr.Parro's English?

Dr.Parro’s English adalah platform pembelajaran Bahasa Inggeris yang dikhususkan untuk anak-anak seawal umur 3 tahun dengan konsep pembelajaran kendiri yang dikenali sebagai “ DIGITAL HOME LEARNING PROGRAMME” di mana ianya mengandungi 14 buah buku & aplikasi multimedia.

100% selamat dan berkesan

Komponen Program Dr.Parro’s English

1

Multimedia

1

Multimedia

Animated Stories
Songs & Music
Colourful Graphics
Gamification Approach

See Dr. Parro's Multimedia Sample:

2

Series of 14 Books

2

Series of 14 Books

Kelebihan Dr.Parro's English

Isi Kandungan Dr.Parro's English

Fungsi Dr.Parro's English

Mendengar

Bertutur

Membaca

Menulis

Siapa patut guna Dr.Parro's English?

Cuma luangkan masa 30 minit sehari

Dengan meluangkan masa hanya 30 minit sehari, anak anda akan dapat mempelajari dan menguasai bahasa Inggeris dengan berkesan.

Belajar dengan mendengar

Apabila anak anda mendengar audio dari sistem Dr. Parro, anak anda akan lebih yakin untuk bertutur dalam bahasa Inggeris.

Belajar dengan melihat

Program Dr. Parro menyediakan visual interaktif yang menarik. Anak anda akan berasa seronok melihat animasi yang disediakan.

Pilihan lagu yang menarik

Pilihan lagu yang disediakan akan membuat anak anda tidak berasa bosan untuk terus belajar bahasa Inggeris dengan menggunakan sistem Dr. Parro.

Alatan / Platform

Sesuai bagi:

Anugerah terkini yang diterima!!!!

Anugerah Yang Telah Diterima

Silver Award – New Product (2012) – Nuremberg, Germany

Pertama – Anugerah Kecemerlangan Produk dan Inovasi (2014) – Universiti Utara Malaysia

Silver Medal Award (2013) – England

Silver Medal Award (2012), Gold Medal Award (2013), The Best Award (2013) – Malaysia

Manfaat Produk

OFFLINE MODE

Masa install & download software sahaja perlu online , jimat wang & data

1 ACTIVATION KEY UNTUK 2 DEVICE

Kos sangat murah ibarat beli 1 percuma 1

MOBILE LEARNING

Boleh dibawa ke mana-mana sahaja – belajar tanpa had masa & tempat

HARGA MAMPU MILIK

Semua golongan mampu memilikinya 1 rumah 1 Dr.Parro’s English

LIFETIME USAGE

Beli sekali boleh guna selamanya selagi device tiada masalah

Betul ke Dr.Parro's English ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas..

Order sekarang, tunggu posmen J&T sampai. Amacam?

Anda risau barang tak sampai?

Jangan risau, kami hantar barang kepada semua pelanggan setiap hari. Kami akan pos atau hantar setiap pesanan yang kami terima dalam tempoh 24 jam, hari bekerja.

  • Barang yang dipesan lazimnya akan diterima daripada 3 – 5 hari selepas pembelian dilakukan. Nombor tracking akan diberi.

Jom tengok video penghantaran barangan kami.

Order sekarang sebelum terlambat!

Jom dapatkan dengan harga diskaun ini, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

Beli 1 set Dr.Parro's English bernilai RM249 dapat FREE GIFT 6 buku Matematik bernilai RM49

Promosi Ini Hanya SAH Sehingga:

31 MAC 2021 atau Sementara Stok Masih Ada!

Jika anda dah sampai sini bermakna anda betul-betul serius untuk bantu anda supaya mahir Bahasa Inggeris

Berapakah harga Dr.Parro's English?

Harga Biasa : RM396.00

Sekarang, kami tawarkan pada HARGA PROMOSI!

HANYA RM249.00

RM249.00

(Sabah & Sarawak)

(Harga bagi Semenanjung, Sabah & Sarawak)

Tawaran Istimewa 2 aktivasi untuk 2 devices

Dapatkan Untuk Anak Kesayangan Anda Sekarang!

Penghantaran Pantas!

2 - 5 hari bekerja menggunakan Kurier J&T.

100% Puas Hati

Lihat sendiri anak anda dengan gembiranya bertutur dan menyanyi dalam bahasa Inggeris.

Tunggu dulu.. bonus untuk anak anda

BONUS PERCUMA UNTUK SETIAP PEMBELIAN

42 alatan mewarna & melukis di dalam satu set

(Bernilai RM49)

Khas untuk anak anda!

APA YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA MEMBELI SEKARANG?

6 buku dalam Set Matematik Elitekids

(Bernilai RM49)

Khas Untuk Anak Anda!!!!

APA YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA MEMBELI SEKARANG?

launching promo

(Terhad untuk 100 orang terawal sahaja!)

Minit
Saat

Selesaikan masalah penguasaan bahasa Inggeris anak anda sekarang dengan bantuan Dr.Parro's English

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya

Dr.Parro’s English -An Immersion programme that is designed to create an environment that stimulate and motivate a child to learn proper English. It teaches children the English language through songs, stories, games and activities

Dr.Parro’s English has more than 200 exercises in a games form, teaching 750 words and more than 200 sentence patterns.

Yes. Dr.Parro’s English is suitable for young children from various ages between 3 to 12 years.

There are 14 modules that consist of 112 themed lessons. Each lesson has multiple activities that keep your child entertained as they learn.

The learning activities cover a range of skills including critical thinking, listening, speaking, reading, singing and spelling.

It’s designed for windows-based computer, smartphones and tablets running on Android Phone or Tab (Min. Version 7.0, CPU 2.0 GHz) and Windows 10 64-bit

No. It works offline. Internet connection is only required during the activation of the programme.

This programme offers lifetime usage with only one off payment of RM396.00.

Perlukan Bantuan?

Terus klik butang dibawah untuk terus hubungi team kami melalui Whatsapp

PELUANG HEBAT!!!

Ingin JANA PENDAPATAN TAMBAHAN???

TAHNIAH!!!!! kerana pencarian anda bakal terhenti disini!

Peluang bisnes yang kami tawarkan amat sesuai untuk anda yang:

👍nak buat duit sampingan
👍tiada produk untuk diniagakan
👍tiada modal untuk berbisnes
👍gaji bulanan tidak mengcukupi
👍tiada wang simpanan
👍ingin kan kebebasan kewangan
👍ingin ada masa lebih dengan keluarga
👍yang dah banyak kali gagal dan gagal

Bisnes kami adalah santai dan amat rileks sekali. Bahkan anda terpaksa menerima duit secara luarbiasa setiap bulan.👍

BERMINAT? KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG!

All Rights Reserved. Zindy International PLT
No.6, 1st Floor, Jalan BM 2/1, Bandar Bukit Mahkota, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

Tel: +60 11-1661 1299 | Email: [email protected]